Verhuisd!

Nou, het is gelukt. Afgelopen zaterdag was het zover. De avond ervoor tot twaalf uur nog dozen gevuld voor de verhuizing, maar zaterdag liep de verhuizing daardoor ook op rolletjes. Met hulp van vrienden en familie was ons huur appartement binnen een uur in de verhuiswagen verdwenen en reden we naar Schoonhoven. Daar aangekomen was de verhuiswagen ook al snel weer leeg. Uiteraard was de soep van ma welkom voor de harde werkers. Daarna nog een bestelbus leeghalen en wat bedden en kasten in elkaar gezet. Rond vier uur was iedereen weer op weg naar huis en stonden Karin en ik in ons nieuwe huis. De dag erop kwamen Sara en Gijs samen met opa en oma Dieren terug van hun logeerweekend en waren we weer compleet. Beiden waren heel blij met hun eigen kinderkamer. Een eigen speelkamer en een schuifdeur naar de tuin maakte het helemaal compleet. Samen met opa en oma zaten we dus binnen de kortste keren lekker in de zon in onze tuin. Heerlijk, wat een ruimte!
Uiteraard moet er nog veel gebeuren aan het huis, maar nu nemen we even rust na twee maanden verbouwen. Alle dozen worden uitgepakt en zo nu en dan wat dingen afgewerkt. De laatste twee maanden hebben er nogal ingehakt wat betreft onze conditie. Veel spierpijn (op plaatsen waar je niet eens wist dat je dar spierpijn kon krijgen) en 
uiteraard te weinig slaap. Met mijn ziekte merk ik wel dat ik nu rustig aan moet doen om even bij te tanken. Donderdag wel een mooie uitslag van de dokter mee gekregen. Mijn eiwit is van 10,5 weer gedaald naar 8,8. Verder zijn alle andere waarden goed, dus het is allemaal stabiel de laatste maanden. Over 8 weken weer een nieuwe uitslag. Eerst maar eens genieten van ons nieuwe huis!

Eén antwoord op “Verhuisd!”

  1. Hallo patrick,

    Fijn dat jullie vehuizing zo voorspoedig verlopen is. Nu kan je weer wat gaan opbouwen.
    En de bloedwaardes zijn ook gunstig. Wij wensen je een hele fijne tijd in Schoonhoven met allen.
    Groetjes van ons

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.