Mooie score!

Het is inmiddels alweer een paar weken geleden, maar toch moet ik het nog even melden. De laatste uitslag gaf de laagste score ooit sinds ik Waldenström heb, eiwit is 7,5! Dat was een welkome verassing. Zelf had ik gedacht rond de 9 of 10 te blijven hangen, maar heel langzaam lijkt het nog meer te zakken. Waar het aan ligt, ik weet het niet. Het zal best meespelen dat het zoeken naar een huis, verbouwing van het nieuwe huis en de daaropvolgende rustige periode van invloed is op mijn ziekte, maar dat kan nooit 100% de reden zijn, lijkt me. Mijn lichaam zal na meer dan een jaar zonder medicatie het allemaal zelf moeten regelen en ik krijg de indruk dat het daar goed in slaagt. De rust, ruimte en beweging die ik hier in Schoonhoven heb, doet de rest. Uiteraard is de vermoeidheid nog aanwezig en blijft de neuropathie aanwezig, maar dar valt op dit moment goed mee te leven. Ik weet nu veel beter wat ik wel en niet moet doen. Tijdens de verbouwing van het nieuwe huis, met al het gesjouw en geloop heb ik ook gemerkt dat je van dit werk ook meer energie krijgt. Zitten op de bank helpt in ieder geval niet. Behalve dan als het voetbal op tv is. Daar zijn de scores voorlopig ook goed! Over een paar weken voor de volgende uitslag bloed laten prikken. Benieuwd wat dat oplevert. We gaan nergens van uit, kan het alleen maar meevallen.

Eén antwoord op “Mooie score!”

  1. Hallo Patrick,
    Op deze rustige zaterdagochtend nam ik de tijd om je website te bezoeken. Vanaf juni heb ik je leren kennen doordat je bent komen werken op de locatie van Welkom op het Werk in Schoonhoven. Ondanks dat ik dacht je al een beetje te kennen, lees ik vandaag je blog van 25 juni!
    De ziekte van Waldenstrom, daar heb ik nog nooit van gehoord, zeer geschrokken lees ik op internet wat het is!
    Dat had je ons nog niet verteld!
    Super fijn om te lezen dat de verhuizing naar Schoonhoven, de nieuwe omgeving, en ontmoetingen je goed gedaan hebben, en ik hoop dat jij nieuwe klanten vind in Schoonhoven, en dat wij een fijne werkplek en collega’s (ondernemers) kunnen zijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.