Mijn blog op de CMWP-site

Sinds vandaag staat mijn blog ook op de site van de CMWP. Op de site zijn verschillende blogberichten te lezen van mensen die de ziekte van Kahler hebben. Tot mijn verbazing was er niemand met de ziekte van Waldenström die een blog bijhield. Tenminste niemand die zich op de site had aangemeld. Aangezien het ziektebeeld en behandeling voor Waldenström toch anders is als voor Kahler, leek het mij goed om mijn blog aan te melden bij het CMWP. En daar hebben ze op de site ook meteen rugbaarheid aan gegeven. Ik heb dus een primeur, ook al is de oorzaak hiervan int de meest prettige, maar goed, dat mag de pret niet drukken. Ik sta er op en een ieder die over leven met Waldenström wil lezen kan dat op mijn blog doen.

Hieronder de pagina’s waar mijn blog bekend wordt gemaakt.

3 antwoorden op “Mijn blog op de CMWP-site”

 1. Ben blij met je blog!Heb zelf Waldenström,maar heb (nog?) geen zin om er een blog over bij te houden.Wel fijn om jouw ervaringen te lezen.Bij mij is de diagnose dit jaar in februari gesteld,en nu,na een chemokuur met Leukeran,voel ik me weer heel fit en vol energie.Ik hoop voor je dat jij ook zo snel gaat opknappen!

  1. Hallo Margriet, uiteraard weet ik dat ik niet de enige ben, maar het is goed om iets van een andere Waldenströmer te horen. Hoop dat het goed met je blijft gaan.

 2. Hallo Patrick,
  Ik wil je laten weten dat ik het fijn vind dat jij een blog bent gestart.
  Ik heb zelf al 6 jaar Waldenstrom en heb drie jaar geleden 7 CVP kuren gehad.
  Mijn verhaal kun je ook terug vinden op de dvd jong-CMWP.
  Ik blijf je blog met belangstelling volgen, veel sterkte met de kuur.
  Groetjes,
  Jacqueline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.