Kuur 5

Vanmorgen eerst Sara weggebracht en daarna naar het SFG gefietst. Vandaag alweer kuur 5. Op afdeling 6 liep ik nietsvermoedend rechtsaf. Heel de afdeling leeg. Blijken ze verhuisd te zijn naar de linkerkant van de afdeling. Alles in het nieuw gestoken. Er zijn nu twee kamers met 6 stoelen. Ook die zijn nieuw, er is zelfs televisie.

Wel zijn er natuurlijk wat kinderziektes, stoelen die niet goed werken, je hoort nog een boormachine, maar het is er zeker op vooruit gegaan. Ik kies maar een plaatsje in de hoek. Prima stoel en wordt weer geholpen door Anja, bijgestaan door Daphne. Nu de vincristine er uit is, is de zitting korter geworden. Kan Karin mij weer eerder komen halen. Ben benieuwd of deze kuur ook weer zwaarder gaat worden. Hou er maar vast rekening mee. Hoop dat het gevoel in mijn vingers in ieder geval beter wordt. We zullen zien.

Eén antwoord op “Kuur 5”

  1. Voor mij als contactpersoon Waldenström heb ik je per telefoon als meneer Nas leren kennen. Je liep in het park met je dochter, dus hebben we het gesprek in de middag voortgezet. Misschien mag ik Patrick zeggen?
    Het doet me goed, dat je als eerste WM-er een blog bent begonnen. Ik heb al je berichten gelezen. Als partner heb ik met mijn wederhelft 8 behandelingen gevolgd, ook bij hem ging de Vincristine er uit. En ja, binnen het SFG vinden de nodige vernieuwingen plaats en is het soms even zoeken, maar ik denk dat het wel aangenamer is. Heel veel sterkte, ook voor de thuisgroep, Mijo de Jonge-G.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.