Ik mag niet klagen, maar….

Vorige week weer voor de zoveelste uitslag bij de dokter geweest en de uitslag was volgens de hematoloog weer bevredigend, dus was dat voor mij ook het geval. Eigenlijk mag ik dus niet klagen. Maar op de vraag hoe het nu met met gaat, had ik toch wel wat te klagen. De laatste tijd is er wat mijn mijn ogen. Nu blijkt dat een verschijnsel te zijn wat verband kan houden met Waldenström. Wazig zien is één van de gevolgen. Nu is mijn beroep van grafisch ontwerper er  één waar je veel naar een computerscherm kijkt en ook zit ik (teveel) te staren naar mijn mobiel. Dus ik dacht dat dit er mee te maken kon hebben. De verklaring van d hematoloog doet misschien iets anders vermoeden. Hij vroeg mij om eerst maar eens bij de opticien langs e gaan of er iets veranderd is aan mijn ogen i.v.m. de bril. Na twee weken zou hij mij bellen over de bindingen en eventueel een afspraak maken met de oogarts. Dus gisterochtend kon ik met een afspraak bij de opticien terecht. Daar werd de hele procedure van oogmeting weer doorlopen. Maar er was qua sterkte geen verandering meetbaar. Wel zag ik tijdens de meting dat de letters die je moet kunnen zien begonnen te dansen of wazig werden. Dat vond de opticien ook vreemd. Dus dat word binnenkort waarschijnlijk een afspraak bij de oogarts als ik dit de hematoloog vertel. Eens kijken wat dat oplevert. Ik hou jullie op de hoogte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.