Ik ben maximaal beschermd!

Ik kwam er vanmorgen achter dat ik, volgens de mensen van Moderna, maximaal beschermd ben tegen het corona-virus. En dan voor 94,1%. Dat is best een geruststellende gedachte. Niet dat ik nu niet meer positief getest kan worden, maar de klachten zullen in ieder geval niet zo heftig zijn. De eerst prik heeft zijn werking al meteen bewezen. Twee weken na de eerste prik sloop het virus via onze zoon ons huis binnen. Iedereen, behalve ik, testte positief. En ook na tien dagen was i nog steeds negatief, terwijl mijn vrouw het toch aardig te pakken had. Al die tijd leefden we in dezelfde ruimtes en sliepen we gewoon in ons eigen bed. Achteraf gezien kwam de oproep van de eerste prik dus mooi op tijd. Dat is dan weer een voordeel van horen bij een risicogroep.
Na de tweede prik heb ik overigens 1 dag wat belabberd gevoeld. Beetje hoofdpijn, spierpijn en vermoeidheid. Een dag later stond ik alweer in de tuin te graaien naar onkruid en waren de bijwerkingen verdwenen. Dus dat viel allemaal best mee. Ik kan niet wachten tot Nederland is gevaccineerd en we weer een betje teruggaan naar wat we nu ‘normaal’ noemen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.