Het blijft stabiel

Vorige week ben ik weer bij de arts in het SFG geweest en had ze goed nieuws. Alle waardes zijn goed, mijn eiwit is van 11 gezakt naar 8,9 en de witte bloedlichaampjes zijn weer volledig op peil. Ze vertelde dat het stabiel blijven van de waardes een goed teken voor de toekomst is. De kans dat het lang zo blijft is veel groter geworden. Dat mijn eiwit een beetje schommelt is gewoon. Dat heeft natuurlijk ook te maken met mijn weerstand. Maar verder gaat het prima. Nu het kouder wordt speelt de neuropathie wel meer op. De spierpijn blijft meer aanwezig en uiteraard heb ik het ook veel eerder koud dan andere mensen. Over de witte bloedlichaampjes vertelde de arts het volgende: het beenmerg maakt deze aan en doet dat weer op een goede manier. Het is weer volledig op peil. Helaas is het wel zo dat, mocht ik weer een virusinfectie krijgen, mijn beenmerg onvoldoende in staat is om de aanmaak van witte bloedlichaampjes op peil te houden. Daar moet ik dus wel rekening mee houden. Voorlopig gaat het goed. Op wat verkoudheid na, heb ik weinig last. Om de feestvreugde nog wat te verhogen, is mijn controle van om de 6 weken verlengd naar 8 weken. Dat betekent dat de volgende zo ongeveer de laatste zal zijn als inwoner van Rotterdam. Over 16 weken wonen we misschien al in Schoonhoven. We zullen zien.

2 antwoorden op “Het blijft stabiel”

  1. Hoi,
    Gelukkig weer een positief bericht op de blog. Hopelijk blijven de waarden deze lijn volgen. We wensen jullie fijne en warme feestdagen toe en natuurlijk een gezond 2014,
    Groeten van Pim en Nancy

  2. Ik sluit me bij Pim aan. Gelukkig weer een positief bericht. Het gaat hier de laatste tijd niet echt lekker in blogland. Gefeliciteerd. Fijne feestdagen.

    Groetjes Rona

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.