De dokter belt weer…

Vanmorgen werd ik, zittend achter mijn bureau en zwoegend aan de opmaak voor een programmaboekje, gebeld door ‘mijn’ dokter van het SFG. Ze had weer een goede uitslag van het bloedprikken van maandag. De waarde van het eiwit is 9,69. Ik ben dus aardig stabiel de laatste tijd. De dokter vertelde verder dat alle andere waardes waren ook goed, dus voorlopig is er niets aan de hand. als je daarvan kan spreken in ieder geval. Over 6 weken weer bloedprikken en dan mag ik weer op bezoek bij de dokter. Het bevalt prima op deze manier om de uitslag via de telefoon te krijgen. Nu woon ik nog dichtbij, maar ik hoef er niet voor naar het ziekenhuis. Wanneer we straks zijn verhuisd en vanuit Schoonhoven moeten komen is het helemaal handig als ik gebeld ga worden over de uitslag. Moet de uitslag natuurlijk wel positief zijn, maar voorlopig ziet het daar wel naar uit. Volgende week nog een weekje thuis en daarna een week er helemaal tussen uit. Op vakantie in Nederland, in de buurt van Hardenberg in een huisje, omringd door natuur. Maar uiteraard ook alle voorzieningen voor de kinderen. Wij hebben er heel veel zin in.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.