Daar zijn we weer!

De laatste update is al bijna een jaar geleden. Toch is er best het één en ander gebeurd. Schreef ik de laatst keer dat ik de oliebollenloop eind van het jaar mee wilde doen, als ik maar niet geblesseerd raakte. Nou, dat is niet gelukt. Wegens teveel enthousiasme kreeg ik tijdens een voetbalwedstrijd last van de hamstring, maar ben ik, eigenwijs, toch door gaan voetballen. Moest ik minstens 4 weken rust houden! Daar ging de opbouw voor de oliebollenloop. Kwam er net voor de kerst ook nog eens corona bij, dus zaten we ook nog eens allemaal thuis in plaats van samen met de hele familie. Kon ik sowieso niet meedoen met hardlopen. Wel weer oud en nieuw gevierd in Lent samen met vrienden. Ten eerste was iedereen weer beter en mocht het ook weer. Het was weer erg gezellig.
Het hardlopen heb ik inmiddels vaarwel gezegd, voetballen doe ik nog steeds. En met veel plezier. Alleen moet ik er wel rekening mee houden dat ik geen 25 meer ben, maar 55. En natuurlijk weer een keer bloed laten prikken in maart. De uitslag was bevredigend. Het IgM van 27, 2 naar 27,9. Mijn HB hangt al lang rond de 8,5. Volgens de arts gaat het allemaal z’n gangetje en zo voelde het ook. Dus stonden we binnen 5 minuten weer buiten om een afspraak over een half jaar te maken. Die er overigens bijna aan komt.
Inmiddels ook op zoek gegaan naar een bijbaantje om wat meer inkomsten te krijgen. Half mei kon ik voor twee dagen in de week aan de slag bij een ict-bedrijf. Internetsites updaten, aanpassen, nalopen en dat allemaal via Plesk-servers. Zo nu en dan een website ontwerpen, zo kom ik de dag wel door.

Vergeet ik nog bijna het belangrijkste te vertellen: we zijn met het gezin ruim drie weken rondgereisd door Oost-Canada! Met de auto door een gedeelte van Quebec en Ontario en daar ook bij zwager Corné en gezin geweest.
Wat een geweldige reis was dat. En wat een prachtig land is Canada. De natuur is echt overweldigend en nog zo ongerept. Uiteraard ook een aantal steden bezocht. Begonnen in Montreal, daarna Quebec, Ottawa en als laatste Toronto. Hoogtepunt was het spotten van de walvissen in Tadoussac. Geweldig o deze machtige dieren te zien. Veel gewandeld in verschillende natuurparken en een dagje met z’n vieren in de kano op één van de meren in het prachtige Algonquinpark. Sara en Gijs hebben er ook echt van genoten. sara vooral van de steden, Gijs ging helemaal op in de natuur. Veel dieren gezien en ook nog nieuwe fossielen voor zijn verzameling. Het enige wat we hebben gemist was de eland. Maar dat was maar een héél klein smetje op de geweldige vakantie!
Inmiddels heb ik de volgende afspraak om bloed te laten prikken alweer gemaakt. Eind september prikken en de eerste week van oktober langs bij de hematoloog. Benieuwd of we weer binnen vijf minuten buiten staan met goed nieuws. Ik hou jullie op de hoogte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.